9 Kasım 2007 Cuma

8 Kasım As Kahve toplantısı


Yine guzel bir toplanti oldu,
yine cokkk kalabaliktik:))
yine salonlara sigamadik:)))

dun gece kucukkuyu-as kahve'de gerceklestirdigimiz bilgilendirme toplantisi cok verimli gecti. cok kisa surede orgutlenmis bir calisma olmasina ragmen hem katilim, hem de icerik olarak oldukca iyiydi.kahvanede oturacak yer kalmamisti ve kahvanenin onundeki sundurma da doldu. disariya da kurulan ses duzeni ile disarda kalanlar da konusmalari dinleme sansina sahip oldular.

nilgun'un o etkili ve guzel sesi ile saygi durusuna cagrisi ve istiklal marsinin okunmasinin ardindan:

belediye baskanimiz yusuf aksoy,
is kadini-zeytincimiz fernur sözen,
bahcedere muhtarimiz ahmet ergin,
esnafimizi ve zeytincilerimizi temsilen genc ziraat muhendisimiz melike as,
turizmci-hukukcumuz mehmet ongen

konusmalarini yaptilar.

konusmalarin ardindan 'kazdagini koruma girisimi grubu' nu tanitan bilgisayar destekli bir sunumu nilgun gerceklestirdi.

daha sonra da, tahir ongur, ali osman karababa ve arif ali cangi'nin marcep toplantisi icin hazirladiklari sunumlardan yararlanilarak hazirladigimiz 'kazdaglari ve maden, halk sagligina etkileri ve maden yasasi' baslikli bilgisayar destekli sunumu da gerceklestirdik.

sorular-cevaplar bolumunde pek soru gelmedi ancak, halkin-genclerin arasindan mikrofona konusanlar 'kazdaglarinda altincilara gecit yok' mesajini verdiler:))


toplantidan sonra hemen irtibat burosuna gecip bir degerlendirme toplantisi yaptik ve birbirimizi kutladik:))

bu arada da hemen yeni yeni kararlar aldik. ani gelisen bu toplantiya haberi olmamasi nedeniyle katilamayan arkadaslarimizin da bu kararlara katilicagini biliyoruz.

1. bugun saat 16:00'da kucukkuyu siyasi parti belde baskanlari ile irtibat burosunda gorusecegiz,

2.kazdagini koruma girisimi olagan calisma grup toplantilari, yine persembe gunune alindi. calismak isteyenlerle her persembe aksam saat 20:00'de irtibat burosunda toplaniyoruz. daha onceki toplantida aldigimiz karar dogrultusunda da kutuphanede ayda bir genis bilgilendirme toplantilari yapacagiz.

3.haftaya cuma gunu-16 kasim'da saat 14:00-16:00 arasi irtibat buromuzun acilisini yapacagiz. acilista pilav-ayran ikram edecegiz. acilisimiza tum halk davetli olacak. pilavi beklediye baskanimiz ustleniyor.(yaglar fernur hanimdan, pisirme kamil'den).

4.yine haftaya cuma, ayni gun aksam 19:00'dan sonra cetmibasi koyunde bilgilendirme toplantisi yapacagiz.

5. tarihleri daha sonra belirlenecek gunlerde kutuphanede belgesel gosterimleri yapacagiz.

Hiç yorum yok: