2 Ekim 2007 Salı

1 Ekim Panel davet heyeti

sevgili arkadaslar,

bu sabah saat 10:00'da (01 Ekim 2007) kucukkuyu'da, hem kazdagi-maden konusu hem de yeni anayasa taslagindaki kadin-erkek esitligi ile ilgili maddenin kaldiriliyor olmasiyla ilgili ozellikle kadinlarin katildigi bir toplanti yaptik. toplantiya 15 kadin katildi. yerel basin da geldi. oncelikle maden konusunu ve paneli konustuk. kadinlar bu konuda cok heyecanliydilar ve hepsi de isin ucundan tutmak ve ellerinden geleni yapmak istiyordu. bu konudaki calismalarinda yer almak istiyorlar. panel duyuru afislerinden aldilar, cogaltip dagitacaklar. anayasa kadin erkek esitligi konusunda yarin turkiye capinda yapilacak olan "kadin kuruluslari ve gruplari ortak basin aciklamasini" okuduk, tartistik, hepsi destegini bildirdi ve hem "kucukkuyu kadin dayanisma grubu" hem de "korfez aktif kadinlar kooperatifi" olarak bu konuda imza koymaya karar verildi.

gelelim diger gelismelere:

1. 6mX 1 m. ebadinda bir panel duyuru pankarti yaptirdik, yarin belediye asacak. pankartin masrafini bir kadin arkadasimiz sagladi.

2- bir heyet olarak:

- kucukkuyu ilkogretim okulu muduru ve lise muduru, .
-altinoluk belediye bsk. yrd. hulya hanim(baskan ismail bey izinde imis),
- gure belediye baskani kamil saka,
-akcay belediye baskani cahit inceoglu,
-edremit belediye baskani yunus bozbey,
-burhaniya belediye baskani fikret akova,

yi tek tek ziyaret edip paneli duyurduk, davet ettik ve destek istedik.

hepsi de cok sevindiler ve destek sozu verdiler, panel afislerinin cogaltilip asilmasini saglayacaklar.programlari uyarsa panele katilacaklar.

3-ayrica burhaniye'de melih pabuccuoglu'nu da ziyaret ettik ve panelimizin onursal konugu olarak bir kez daha davet ettik. daha once kendisini panele davet etmistik, rahatsizligi nedeniyle izmir'e hastaneye gidiyordu, donmus, eger sagligi elverirse panele seve seve katilacagini soyledi.

4. afrodit tatil koyu'nden vecdi bey'i ziyaret ettik, kendisi de konunun edremit ticaret odasi'nin bu persembe yapilacak toplantisinda konusulacagini belirtti ve destek sozu verdi.

simdilik bu kadar,

saglicakla kalin

suheyla, ayla, nilgun, cigdem
************* bugunku gelismelerle ilgili bir noktayi unutmusum:

zeytinli belediye baskani sadan aytac ile de telefonda gorustuk, kendisi istanbul'daydi, panele destek sozu verdi.

Hiç yorum yok: