25 Eylül 2007 Salı

Kazdağı Korumadaki gelişmeler


Sevgili arkadaşlar merhaba,
İmza kampanyasının kendi web sayfamızda yürümesi isteği ile sevgili doktorumuz Çiğdem Arı hemen insiyatif kullanıp http://www.kazdagikoruma.org/ adını alıp girişime hediye ett. Sevgili Özer Tayiz'de kısa sürede içini doldurup paylaşıma açacak!

Kazdağı Koruma Girişiminin dernekleşmesi niyetimize,çağrımıza Kazdağının pek çok yerinden çok olumlu tepkiler,katılımlar geliyor.Sanırım yakında tüm girişimcilerin katılabileceği bir buluşma gerçekleştirebilirz.Derneği kurmak için çok acele etmeden olabildiğince katılımı arttıracak duyuruyu yapalım istiyoruz.

Aktif kadınların düzenlediği paneli hep birlikte katılalım ve daha çok insanın yararlanması için duyurusunu geniş tutalım.Elbette Balya belgeseli hazır.45 dakika ve çok etkileyici! iyi düşünmüşsünüz ::-)

Yakında "Balya"ya bir otobüs seferi yapacağız.Otobüsün sponsoru çok kısa sürede duyuruyu buradan yapacak.Özellikle Köy Muhtarlarının ve köylerdeki ilgili insanların katlmasını arzu ettiğimiz bu sefere daha fazla otobüs ilave etmek isteyen destekçileri hasretle bekliyoruz.

Vee ülke genelinde birlikte çalıştığımız çevre,ekoloji örgütlerine kampanyanın duyurulması ve ana hedefin maden yasasının değiştirilmesi olarak belirlenmesine gayret ediyoruz.Ülkenin pek çok blgesinde hızla çoğalan maden sondajlarının tehtidinden sadece Kazdağını ve özellikle Bahçedereyi kurtarmak mümkün değil arkadaşlar.Tehtidi tümden engellemenin yolu maden yasasının değişmesi olmalı! Ve bu hedef için ülkenin her tarafında mücadele eden kişi ve kuruluşlarla bir haberleşme ağı-platform oluşturmaya çalışıyoruz!
Kampanyanın bir ucundan tutan,duyuran herkesin eline sağlık.

Sevgilerimle ::-)
İsmail Yenigün
Ekolojist,

Hiç yorum yok: