29 Eylül 2007 Cumartesi

Panel süreci


merhabalar,

"kazdagi'ni koruma girisimi grubu" uyeleri olarak bu sabah kucukkuyu belediye bsk. dr. yusuf aksoy'a gittik. panel hakkinda bilgi verdik.hic cekincesiz bir sekilde panele destek verecegini belirtti. hemen afislerden cogaltip kahvelere asilmasini sagladi.

daha sonra gruba yolladigimiz panel duyurusunun ardindan sn. mehmet ongenin beni telefonla aramasi nedeniyle mehmet bey ile gorusmeye gittik. mehmet bey panelin hazirlanma surecinde kendisi ile konusulmamis olmasini onaylamadigini belirterek bize basarilar diledi.biz de bu surecte bir koordinasyon-yurutme kurulu olusmamis olmasi nedeniyle boyle bir kopuklugun yasandigini, amacimizin bu konuda elimizden geleni yapmak-panel de bunlardan biri- oldugunu belirttik. karsilikli saygi cercevesinde gecen konusmada kazdagi ile ilgili olarak calismak-yer almak isteyenlerin biraraya gelmesi ve bir koordinasyon-yurutme grubu olusumuna gereksinim oldugu dusuncemizi yineledik.

ardinda da ayvacik kaymakami ile olan randevumuza bir heyet olarak gittik. kaymakam bey bizi oldukca sicak karsiladi. epeyi sohbet ettik. panel icin bilgilendirme yazimizi kaymakamliga biraktik ve kendisini panele davet ettik.

simdi sira panelin en genis bir sekilde duyurusu ve katilimi arttirmasina geldi.

gruba gelen son afis-ahmet'in hazirladigi- oldukca guzel olmus. eger baskaca bir katkisi olan yoksa, herkes bulundugu yerde afisin cogaltilmasi ve dagitilmasi isini ustlenebilir.

sevgili reyhan,

canakkale merkez, bayramic,biga, can ilceleri koyler, stk'lar ve protokol'a -yerel radyo ve tv'lere duyurusu isini siz ustlenirmisiniz?

biz de kucukkuyudakiler olarak, ezine, ayvacik,kucukkuyu,altinoluk, edremit, akcay ve burhaniye tarafinin duyurusu ve davetini yurutelim.

sevgiler,

suheyla

Hiç yorum yok: